Hoe kom ik op locatie?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar het bedrijf. Als het handig of noodzakelijk is om met het openbaar vervoer te reizen, vergoeden wij je reiskosten.

Met wie zit ik in een groep?

Samen met vier andere jongeren vorm je een team. Wij zorgen voor een leuke mix van deelnemers. Mocht je samen met een vriend of klasgenoot willen deelnemen, dan kan je dit bij je aanmelding vermelden.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

Zodra jullie als team compleet zijn, hebben jullie 4 maanden de tijd om het diner te organiseren. In die periode ben je 2 a 3 uur per week beschikbaar. Samen met je team maak je hier afspraken over.

Wat levert het mij op?

Veel. Boer Bistro is zo ingericht dat je zelf kunt bepalen waar je je jouw kennis wilt inzetten en wat jij graag wilt leren. Denk aan evenementenmanagement, een reclamecampagne organiseren, gastheerschap of kennis over lokaal voedsel…..

Hoe lang duurt het project?
Het project duurt 4 maanden.

Waarom zou ik hier aan mee willen doen?
Boer Bistro biedt een unieke kans om meer te leren over de landbouw, over evenementenorganisatie en over onze voedselvoorziening. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen, werk je samen in een team en ben je verantwoordelijk voor en aanwezig bij een fantastisch diner!

Kan ik mij samen met mijn beste vriend(in) meedoen?
Ja. Geef dit aan op het aanmeldformulier.

Kan ik samen met mijn vrienden meedoen?
Ja. Geef dit aan op het aanmeldformulier.

Kan ik mezelf en mijn vrienden als team opgeven?
Ja. Geef dit aan op het aanmeldformulier.

Is het een (kook)wedstrijd?
Nee. Boer Bistro heeft geen wedstrijdelement.

Kan ik iets winnen?

Nee.

Staat dit goed op mijn CV?

Zeker weten!

Kan ik meedoen aan Boer Bistro voor mijn maatschappelijke stage?

Afhankelijk van jouw opleiding en doelstellingen is het mogelijk om studiepunten of opdrachten te halen door deelname aan Boer Bistro. Hier zul je echter zelf afspraken over moeten maken met jouw school.