Meedoen

 Ik wil meedoen. Kan dat?

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar? Ben je een foodie? Kook je de sterren van de hemel? Of juist helemaal niet? Wil je je CV een boost geven? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het leven op het platteland eruit ziet? Meld je aan!

Je hoeft geen specifieke kennis of ervaring met horeca of landbouw te hebben. Noch ervaring met eventmanagement. Wél zijn we opzoek naar enthousiasme en ambitie, om samen met je team, een onvergetelijk diner neer te zetten.

Wat ga ik doen?

In de lente of zomer van 2019 organiseer je een diner voor 25 gasten. Geen zorgen. Dat doe je  natuurlijk niet alleen. Samen met vijf vrienden beslis je hoe de avond eruit komt te zien en op welk bijzondere boerenerf het diner gaat plaatsvinden. Bovendien zijn jullie in charge van de menukaart, de styling van de locatie, de promotie van het diner én de topics die aan tafel besproken worden.

Klinkt dat wat uitdagend? Welnee. Wij  begeleiden jou en je vrienden gedurende het hele traject. Zo kan jij je lekker focussen op waar je goed in bent, wat je leuk vindt of waar je beter in wil worden.

Hoe meld ik mij aan?

Klik op de kaart en bekijk welke boerenerven beschikbaar zijn. Kies het boerenerf waar jij en je vrienden een diner willen organiseren. Meld je team aan via de knop en wij komen zo snel mogelijk bij jullie terug met meer informatie.