Ben jij geïnteresseerd in de landbouw en onze voedselvoorziening? En wil je ervaren hoe het is om een evenement te organiseren? Dan heeft Boer Bistro jou wat te bieden! Met Boer Bistro organiseren jongeren vanuit heel Nederland zelfstandig een diner op een boerenerf bij hen in de buurt.

Wat is Boer Bistro?

Samen met vier jongeren uit jouw stad of dorp ga je een diner voor 25 gasten organiseren op het erf van een jonge boer. Je vormt een team dat samen verantwoordelijk is voor het samenstellen van een menu, het uitnodigen van de gasten en uiteraard het koken en verzorgen van het diner!

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

Een WordPress commentator · 21 januari 2019 op 17:41

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Gesloten voor reacties.